Отново екшън, като на филм: Гонка с полицията и катастрофа в Пловдив

https://crimes.bg/kriminalno/otnovo-ekshan-kato-na-film-gonka-s-policiyata-i-katastrofa-v-plovdiv/27908 Crimes.bg
Отново екшън, като на филм: Гонка с полицията и катастрофа в Пловдив

Днес в града под тепетата се е разиграл отново екшън, какъвто свикнахме да виждаме през последните дни – полицейско преследване на беглец. Днес бе арестуван шофьорът, който разиграваше полицията в Пловдив в късните часове на неделя. Тогава той не се подчинил на полицейски сигнал за спиране, осуетил проверката и форсирал автомобила в опит да избяга.


Полицаите подгонили нарушителят, за да го спрат, като малко след това се натъкнали на катастрофиралата кола, а шофьорът й бил избягал. Той катастрофирал в контейнер за смет.


Започнало веднага издирване, като малко по-късно е установен шофьорът-беглец. Установена е самоличността му и, че е от съседно село Йоаким Груево. Той е задържан за 24 часа в ареста, като случаят е докладван на прокуратурата и продължават действията по случая.


В същото време днес в столицата стана катастрофа между полицейски автомобил и цивилен такъв, за момента няма информация дали има ранен, но колите са сериозно пострадали. Инцидентът се е случил на кръстовището на ул. Житница и бул. Никола Мушанов. Изясняват се причините за инцидента, като движението е било затруднено в и без това натоварения възел.


Източник: trafficnews.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.