Номера: Съдът освободи Йоско Костинбродския, прокурори пак го тикнаха в ареста!?

https://crimes.bg/kriminalno/nomera-sadat-osvobodi-yosko-kostinbrodskiya-prokurori-pak-go-tiknaha-v-aresta/31778 Crimes.bg
Номера: Съдът освободи Йоско Костинбродския, прокурори пак го тикнаха в ареста!?

Прокурори спретнаха номер на Йоско Костинбродския и след като съда го освободи по процедурни причини, босът на „Килърите“ пак е в арестаДнес, малко преди обяд, апелативните съдии от спецсъда бяха принудени да освободят Йоско Йосифов, известен в ъндърграунда като Йоско Костинбродския и смятан за бос на групата наемни убийци „Килърите-4“, поради чисто процедурни причини, съобщи БЛИЦ. Часове след това Йосифов бе отново тикнат в ареста по искане на прокурорите. Изглежда не само адвокатите умеят да правят номера, коментира се в мрежата, добре познатият стил на голямата игра  „ний ги хващаме, а те ги пускат“ премина на ново ниво.Прокурори спретнаха номер на Йоско КостинбродскияСмятаният за бос на групата наемни убийци Йоско Костинбродския е невъзможно да бъде съден по делото „Килърите 4“, без съответното разрешение от гръцка страна. Чисто формално решението е правилно, твърдят запознати с тънкостите на закона. Йоско Костинбродския бе арестуван в Гърция в началото на миналата година. В неговата квартирата гръцката полиция намери оръжеен арсенал, достатъчен за извършване на „малък преврат“. Впоследствие комшиите го предадоха на българския съд, тъй като за него имаше европейска заповед за арест. Йоско Костинбродския бе екстрадиран по дело за наркотици и според процедурата, босът на килърите не може да бъде съден за нищо друго у нас, без гърците да дадат съгласие.Магистратите от спецсъда се славят като спазващи дори запетайките на закона и след като от гръцка страна не дойде разрешение, внесените от прокурорите обвинения по „Килърите -4“ увиснаха. Йоско Йосифов бе пуснат на свобода с решение на апелативния съд, без да му бъдат предявени каквито и да било обвинения.Йоско Костинбродския не можа да се порадва на свободата, коментира БЛИЦ. Бандитът отново е тикнат в ареста, този път с обвинение за незаконно оръжие. Прокурори му спретнаха номер и извадиха трето дело, само и само да не изтърват Йосифов. Официално потвърждение няма, но според медията, Йоско Костинбродския пак е в ареста.The post Номера: Съдът освободи Йоско Костинбродския, прокурори пак го тикнаха в ареста!? appeared first on Разкрития.ком.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.