Лечителката Летия казва : Фатално е третото поколение по майчина линия!

https://crimes.bg/kriminalno/lechitelkata-letiya-kazva-fatalno-e-tretoto-pokolenie-po-maychina-liniya/37738 Crimes.bg
Лечителката Летия казва : Фатално е третото поколение по майчина линия!

Псевдолечителката Летия изкара 12 000 лева от човек, загубил слуха си необратимо. "Лечителката" се прадставя за преподавател в БАН, също така е завършила и неизвестен калифорнийски университет. Нарича себе си гранд доктор - доктор над обикновения, т.е голям доктор, както тя сама обяснява.

"За теб фатално е третото поколение по майчина линия. Значи пра, пра, пра баба, която в момента е имала сериозен проблем със слуха. Значи тя е била тотално глуха. Всички са ти казали, че проблемът е нерешим, защото в световната медицина мозък не се изгражда, изключае енерготерапията", така обяснява Летия състоянието на своя пациент на един от сеансите.

Виолетка Радославова, кръстила се Летия, твърди, че у нас има само два енерготерапевта. Единият е тя, а другият работи на правителствено ниво и се занимава само с висшестоящи хора.

Лечението в общи линии представлява триене с ръка на болното място, разказва пациента пред Нова тв.

"Поставя ръката на болното място и прави едно леко триене, задържа ръката в една чупка, може би на 120 градуса – китката, и пита има ли затопляне. И така 20 минути. Като свърши процедурата ми казва - за този цикъл, който направих четири дни, дължиш 2000 лева", разказа измаменият.

Летия твърди, че способностите ѝ са "диагностицирани" и "доказани". Проверката в РЗИ обаче показа, че Летия категорично няма право да лекува.

Освен чрез енерготерапия, самопровъзгласилата се за американски професор лекувала слуха на пациента си и като прекъсвала генетичните връзки с роднините му.

"Аз съм изработила прекъсването на твоята генетична връзка - планетарна, между теб и майка ти. Като сега до края на май месец предстои между теб и брат ти", казва тя на друг сеанс.

След като прекъсне връзките на планетарно ниво, трябвало да направи и защити на пациента, за да гарантира доброто му здраве и успех в бизнеса.

След 25 процедури и 12 000 лева за лечение, мъжът не усеща промяна и продължава да не чува. Решава да провери дали наистина Виолетка работи и преподава на студенти в БАН. Оттам се оказва, че не са чували за нея.

Измаменият мъж пък вече е потърсил правата си пред българските власти. Образувано е досъдебно производство. От регионалната здравна инспекция в града, в който живее, са му отговорили, че Виолетка няма право да практикува нетрадиционна медицина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.