Хорър! Това 18-годишно момче изпрати на леля си най-ужасяващия подарък!

https://crimes.bg/kriminalno/horar-tova-18-godishno-momche-izprati-na-lelya-si-nay-uzhasyavashtiya-podarak/31075 Crimes.bg
Хорър! Това 18-годишно момче изпрати на леля си най-ужасяващия подарък!

Потресаващ случай преди настъпването на 2014-та!Жестоко убийство е извършил 18-годишен младеж. Най-вероятната причина е заради неговия мързел и неспазено обещание. Алексис Валдес живеел в едно жилище в Чикаго със своята леля и нейния приятел Силвестре Диаз-Хернандез. 41-годишния мъж и неговата половинка поставили условие на тийнейджър, за да живее при тях в Америка.Той трябвало да се учи, да работи, да участва в семейния бюджет, да се включва в домакинската работа. Нищо от това обаче младежът не изпълнил. Безкрайните кавги и натяквания само действали агресивно на младежа, който замислял пъклен план. Освен това леля му вече му подхвърляла, че е време да напусне апартамента.До фаталната Бъдни вечер, когато Валдес реализирал замисъла си. Момчето яко се напило за кураж. Приятелят на леля му бил отишъл да празнува със свои роднини, а лелята на момчето била на купон. Когато Хернандез се прибрал в жилището си след посещението на близките видял, че няма бира. Тя била изпита до бутилка от момчето. Решил да зареди запасите.Помолил малкия да дойде с него до магазина, за да напазаруват по-голямо количество. Младежът се съгласил, още повече че вече обмислил как да свърши пъкленото си дело. След като се прибрали от покупките, той ударил 41-годишния мъж с огромен чук, който бил скрил на сигурно място. След което хладнокръвно го заклал и му отрязал главата. Навръх Коледа я поднесъл като подарък на своята ужасена леля. 18-годишният младеж сам се обадил в ранните часове на деня в полицейския участък, за да се предаде след стореното.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.