Бургазлийка, търгувала с безбандеролни цигари за 2 бона, се размина с условна

https://crimes.bg/kriminalno/burgazliyka-targuvala-s-bezbanderolni-cigari-za-2-bona-se-razmina-s-uslovna/37028 Crimes.bg
Бургазлийка, търгувала с безбандеролни цигари за 2 бона, се размина с условна

Миналата година Стилияна Бъчварова държала акцизни стоки без бандерол на обща стойност 1897,50 лева. В павилион, собственост на фирма, на която тя се явява като управител, държала– 11 кутии цигари марка „TS8 Sunny“ на стойност 82,50 лв., 2 кутии цигари „DON“ на стойност 15 лв., 7 кутии цигари „ VictoryExclusive“ на стойност 52,50 лв., или общо акцизни стоки без бандерол на обща стойност 150 лв.В лек автомобил „Пежо“, паркиран в района на павилиона, държала 40 кутии цигари марка „President“, на стойност 300 лв., 60 кутии цигари „Velvet“ на стойност 450 лв., 2 броя кутии цигари „KareliaBlue“ на стойност 15 лв., една кутия „KareliaSlims“ на стойност 7,50 лв.,10 кутии „TS 8 Sunny“ на стойност 75 лв. всичко на обща стойност 847,50 лв.В апартамент е държала- 60 кутии цигари „DON“ на стойност 450 лв., 58 кутии цигари„TS 8 Sunny“на стойност 435 лв., 2 кутии „Karelia Slims“ на стойност 15 лв., всичко на обща стойност 900 лв.Пред Районен съд Бургас Бъчварова заяви, че доброволно е подписала споразумението, признава вината си и се отказва от разглеждане на делото й по общия ред, като разбира последиците му на влязла в сила присъда.Районен съд Бургас установи, че деянието е извършено умишлено, но с него не са причинени вреди. Съдебният състав прие, че споразумението отговаря на закона и морала и го одобри. Съдът разпореди вещите, предмет на престъплението, да бъдат иззети в полза на държавата.Определението на Районен съд Бургас е окончателно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.