Жестокото меле край Панчарево се случило заради…

https://crimes.bg/inczidenti/zhestokoto-mele-kray-pancharevo-se-sluchilo-zaradi/27816 Crimes.bg
Жестокото меле край Панчарево се случило заради…

Появи се нова версия за причината, довела до жестокото меле край Панчарево.


Оказва се, че до адското меле по всяка вероятност се е стигнало заради пиянски скандал, посочва „Телеграф“. Припомняме, че при инцидента издъхна един човек, а други осем бяха тежко ранени.


Загиналият 33-годишен Александър Илиев, подкарал мощната си кола с висока скорост, след като се скарал с приятелката си. 29-годишната жена бе приета в „Пирогов“ с тежка политравма. Медиците продължават борбата за живота й.


Преди мелето Илиев бил на вечеря в ресторант с приятелката си, където обърнал няколко водки. Той е шофирал с над 100 км./ч. при ограничение от 30 км./ч. на въпросната фатална отсечка.


Направил опит за изпреварване и тогава се ударил челно в идващия насреща му автомобил, а в тях се удря и трета кола. От КАТ са категорични, че и останалите двама водачи са шофирали с над 30 км./ч.

Новината, че Александър е употребил солидно количество алкохол, преди да седне зад волана, бе потвърдена и от главния прокурор Иван Гешев.


Александър Илиев е с над 20 акта и 3 фиша за различни пътни нарушения през годините. Справка в КАТ разкрива, че той е бил засичан да шофира след употребата на алкохол през 2008 и през 2012 година.


Заради мелето три момичета на възраст между 14 и 18 години също са с опасност за живота. Те са приети в УМБАЛ „Св. Анна“ като едното от тях е в кома.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.