Жестока катастрофа на магистралата: Загинаха майка с дете

https://crimes.bg/inczidenti/zhestoka-katastrofa-na-magistralata-zaginaha-mayka-s-dete/28107 Crimes.bg
Жестока катастрофа на магистралата: Загинаха майка с дете

Майка и детето й загинаха при сериозна катастрофа на магистрала Тракия. Инцидентът се е случил около 100-тния километър в посока София. Оцелял е единствено водачът на автомобила, който е и баща на детето. Той е ранен и откаран в болница.




Автомобилът е с немска регистрация и по първоначална информация е излязъл от магистралата, катастрофирал, преобърнал се и се самозапалил. Той е спрял в ограда до пътя. Семейството, което пътувало вътре са от Турция, като водачът е на 52 години. Той е успял да се спаси, като излязъл от колата преди да се самозапали. Автомобилът е смачкан и изгорен до неузнаваемост.


 


Детето, което е на 12 години е изпаднало от автомобила, докато той се е преобръщал и е загинало на място. Вероятно е било без сложен предпазен колан. Загиналата жена е на 46-годишна възраст.


 


Към мястото веднага са насочени спасителни екипи от полиция, пожарна и бърза помощ, които се натъкнали на ужасната гледка. Мястото е обезопасено и движението към момента се осъществява нормално в района.


Извършват се огледи, както и експертизи с цел установяване на причината. Към момента няма яснота дали шофьорът е употребил алкохол или наркотични вещества.


 


Източник: plovdiv24.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.