Жена издъхна при челен сблъсък, две деца са ранени

https://crimes.bg/inczidenti/zhena-izdahna-pri-chelen-sblasak-dve-deca-sa-raneni/27883 Crimes.bg
Жена издъхна при челен сблъсък, две деца са ранени

Жена изгуби живота си при поредния тежък инцидент.


При челен сблъсък между два автомобила, случил се вчера малко след 18 ч., е издъхнала жена на 61 години. Мъж и две деца пък са пострадали при тежкото пътнотранспортно произшествие.


Сблъсъкът между двата леки автомобила се е случил между Дулово и с. Поройно, отбелязват от Областната дирекция на МВР в Силистра.


Според първоначалната информация зад волана на лекия автомобил Ауди е бил мъж на 65 години. Той обаче губи управлението над моторното превозно средство по неизяснени до момента причини и се удря челно в лек автомобил „Мазда“, управляван от мъж на 36 години.


Загиналата на мястото на сблъсъка жена, е пътувала в „Ауди“-то, а водачът на автомобила е получил фрактура на ребрата.

Две деца, които също са пътували в „Ауди“-то – момчета на 7 и 13 години, са с комоцио.

По случая е образувано досъдебно производство, а причините за произшествието са в процес на изясняване.


Междувременно стана ясно, че ситуацията на АМ „Тракия“ е ад. Аварийната лента при 134-и километър в посока София е залята от вода. Поради тази причина движението се осъществява само в едната лента, предупреждават от РДВР-Пловдив.


От там призовават водачите да шофират с повишено внимание и да следват указанията на полицейските служители, изпратени на място.

Източник: pik.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.