Жена бере душа след тежък инцидент в дома й

https://crimes.bg/inczidenti/zhena-bere-dusha-sled-tezhak-incident-v-doma-y/27571 Crimes.bg
Жена бере душа след тежък инцидент в дома й

Жена бере душа, след като претърпя тежък инцидент в дома й.


Жената е на 72 години и е пострадала тежко при взрива на газова бутилка в дома й. инцидентът се е случил в разградското село Иван Шишманово. Новината бе съобщена от говорителя на ОДМВР-Разград Илияна Георгиева.


На спешния телефон 112 е получен сигнал за взрив в къща в обедните часове на вчерашния ден. Възрастната жена приготвяла храна на газов котлон, от който явно е имало изтичане на газ. В резултат на гръмналата изтекла газ, ударната вълна е разрушила външна стена на къщата.


Възрастната жена е транспортирана в лечебно заведение в Русе с множество изгаряния по цялото тяло. Медиците не дават големи надежди и разкриват, че съществува сериозен риск за живота й. По случая е започнато досъдебно производство.


Само в рамките на само една седмица това е вторият такъв инцидент с газова бутилка в Разград.

Припомняме, че на 30 септември при взрив на газова бутилка в с. Острово пострада жена на 58 години. Тя е с 20% изгаряния, които са съсредоточени в областта на лицето и гърдите. И тя е транспортирана в лечебното заведение в Русе.

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.