Ужас! 10-месечно бебе е с травма на черепа след…

https://crimes.bg/inczidenti/uzhas-10-mesechno-bebe-e-s-travma-na-cherepa-sled/28460 Crimes.bg
Ужас! 10-месечно бебе е с травма на черепа след…

Бебче на десет месеца е прието в сливенската болница с фрактура на черепа. Информацията бе съобщена от болничното заведение.


Бебчето е получило травмата при тежка катастрофа, предава БТА. Те е дете на семейство от Румъния. При същия инцидент има и друг пострадал – български гражданин на 42 години. Той е приет в реанимация със съчетана травма, но състоянието му е стабилизирано.


[caption id="attachment_65324" align="alignnone" width="277"] Изгубеното при катастрофата куче[/caption]


Междувременно стана ясно, че при друга адска катастрофа, която се случи преди броени дни край КАТ „Баба Яга“, има оцелял. Близките на загиналата в катастрофата жена издирват кучето, което е оцеляло.


Припомняме, че инцидентът се случи миналия понеделник на пътя за Оряхово и Козлодуй, където се удариха челно автомобил и ТИР. В следствие на тежкия удар шофьорката на леката кола е издъхнала на място.


Кученцето, което издирват е пътувало в автомобила, заедно със стопанката си. като по чудо е оцеляло при зверския сблъсък. То е от породата Малиноа и се казва Нала. Преди няколко дни е било забелязано край спирката на Деривол, отбелязва BulNews. Сестрата на загиналата жена – моли хората, които видят животинчето да й сигнализират на телефон 0890589797. В замяна Деница обещава да им даде парична награда.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.