Трагедия в севлиевско: Откриха мъртъв 20-годишния Георги, който беше в неизвестнот от 3 седмици

https://crimes.bg/inczidenti/tragediya-v-sevlievsko-otkriha-martav-20-godishniya-georgi-koyto-beshe-v-neizvestnot-ot-3-sedmici/28434 Crimes.bg
Трагедия в севлиевско: Откриха мъртъв 20-годишния Георги, който беше в неизвестнот от 3 седмици

Трагедия разтърси севлиевско, узна Crimes.


Сагата с изчезналия преди три седмици 20-годишен Георги Пламенов за съжаление, завърши фатално. Тялото на младежа е било открито вчера в местното село Хирево. Това съобщиха официално неговите близки, но не пожелаха да разкрият подробности около драмата.


Георги изчезна на 7 юни, когато излязъл от семейната къща в съседното село Сенник. "Георги излезе от двора и тръгна към близка нива със слънчоглед. След това го изгубих от поглед. Най-вероятно е искал да се разходи, но се е объркал и уплашил и не може да намери пътя. Получихме сигнали, но всички са фалшиви", разказа преди седмица бащата Пламен Петков.


Синът му е бил със заболяване, което е изисквало той да бъде постоянно с придружител и да не бъде оставян без надзор. Освен това младежът е трябвало псотоянно да приема медикаменти.


Припомняме ви, че два дена след като изчезна на 7 юни - от 9 юни, Георги бе обявен за общодържавно издирване, а в помощ на полицията се включиха десетки доброволци, както и ловните дружинки от три села - Сенник, Хирево и Дамяново.


Все още не е ясно какво е погубило младежът. Той най-вероятно се е загубил след като е излязъл от дома си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.