Трагедия с нашенци в Турция! Жена почина след зверска катастрофа

https://crimes.bg/inczidenti/tragediya-s-nashenci-v-turciya-zhena-pochina-sled-zverska-katastrofa/28471 Crimes.bg
Трагедия с нашенци в Турция! Жена почина след зверска катастрофа

Жестока трагедия с нашенци се разигра в Турция, узна Crimes.


 


Семейство от Плевен е пострадало тежко при катастрофа в южната ни съседка, като в резултат на инцидента една от българките е починала на място. Причина за трагедията е загуба на контрол над возилото, вследствие на което колата с нашенците се е преобърнала.


 


Загиналата на място жена е Таня Парашкевова, на 67 години. Шофьорът и другите двама пътници са настанени в болница с тежки травми.


 


Според информацията на местните органи на реда, българският шофьор – 35-годишният Петър Петров, е карал с твърде висока скорост, вследствие на което е загубил контрол над колата и тя се е блъснала в бетонна стена. Петров, заедно със съпругата си и 10-годишната им дъщеря са тежко ранени.


 


Камери на пътя са записали момента на тежкия сблъсък. Записите не оставят никакво съмнение, че вината за случилото се е в несъобразената скорост от страна на българина. Загиналата на място жена се е занимавала със собствен бизнес в Плевен.


 


Според близките на семейството, те са пътували към Афионкарахисар, където са имали резервирана почивка. Все още няма официална информация за състоянието на съпрузите и дъщеричката им.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.