Трагедия! Мелето край Панчарево взе още една жертва

https://crimes.bg/inczidenti/tragediya-meleto-kray-pancharevo-vze-oshte-edna-zhertva/27804 Crimes.bg
Трагедия! Мелето край Панчарево взе още една жертва

Мелето край Панчарево взе още една жертва – 16-годишната девойка, която бе настанена в болница „Св. Анна“, е издъхнала по-рано днес. Тъжната вест за кончината й бе съобщена от лечебното заведение.


Момичето бе с тежка черепно-мозъчна травма, фрактури на бедрени кости и ключица, както и тежка гръдно-коремна травма.


Припомняме, че тежкото меле се случи във вторник, след като мощното возило на 33- годишния Александър Илиев навлезе в лентата за насрещно движение, където се ударил в движещия се насреща му автомобил. Ударът се е случил в резултат на опит за изпреварване в участък, в който ограничението е 30 км./ч. В двете катастрофирали коли се забива и трета.


Александър се е движил с над 100 км./ч. във въпросния участък. Останалите водачи в мелето също не са спазили ограничението. В резултат на инцидента Александър издъхнал на място, а други осем човека бяха тежко ранени.


Сред тежко пострадалите е и 29-годишната му приятелка, с която по-рано същата вечер били на ресторант. Именно там Александър се почерпил подобаващо, след което седнал зад волана на мощното си возило. Новината за солидното количество алкохол в кръвта му бе потвърдена и от главния прокурор Иван Гешев. Жената бе настанена в „Пирогов“ с тежка политравма. Медиците все още водят тежка битка за живота й.

Източник: nova.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.