Свлачище отне живота на младеж

https://crimes.bg/inczidenti/svlachishte-otne-zhivota-na-mladezh/28327 Crimes.bg
Свлачище отне живота на младеж

22-годишен младеж е издъхнал, застигнат от свлачище.


Той се разхождал в планината, когато скалната маса се свлякла. В резултат на свличането, младежът се подхлъзнал и при падането ударил лошо главата си. Именно този удар е причинил смъртта му.




Жертвата е 22-годишният състезател по американски футбол Спенсър Уеб. Той е бил студент в Университета на Орегон и играел за неговия отбор.

Сигналът за свлачището е бил подаден от други туристи. Екипите, които са пристигнали на място са открили младежа в безсъзнание.


Спешните медици направили опит да го върнат към живота, но за съжаление опитът им не се увенчал с успех и младежът издъхнал. Не им оставало нищо друго, освен да обявят смъртта му.


Припомняме, че в началото на месеца Турция бе застигната от проливни дъждове, които причиниха свлачища и наводнения. Апокалипсисът отне и човешки животи.

Скална маса се свлече върху ТИР и остави шофьора му на място. Трагедията се разигра на границата с Грузия в провинция Артвин в Турция. Свличането на скалната маса се е случило на главния път.


Млада жена пък изгуби живота си в резултат на наводненията, предизвикани от поройните дъждове. Тя живеела в сутерен в един от кварталите на Анкара.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.