Стана ясно кой е починалият на плажа край Поморие

https://crimes.bg/inczidenti/stana-yasno-koy-e-pochinaliyat-na-plazha-kray-pomorie/27741 Crimes.bg
Стана ясно кой е починалият на плажа край Поморие

Вече стана ясно чий е трупът на удавника, който бе открит в района на плажа в местността „Косата“, до последната почивна станция.


Припомняме, че по-рано днес, когато бе открит, изясняването на самоличността му затрудни органите на реда. Сигналът за труп на плажа е бил подаден от туристи в РУП – Поморие, които се разхождали из плажа и се натъкнали на ужасяващата гледка, отбелязва Флагман.


Безжизненото тяло бе откарано за аутопсия в отделението по Съдебна медицина към УМБАЛ-Бургас. По-късно стана ясно, че трупът е на 61-годишният мъж от Бургас – Климент Панайотов, по-известен като Кимбата.

Той е удавникът, открит на плажа.


Тялото му било изхвърлено от морето на Северния плаж в района под Летния театър. Бургазлията влязъл във водата за рапани към 10 ч. сутринта. До трупа му били открити морски охлюви, както и приспособления за лова им.


Сигналът за случката е подаден два часа след влизането на Кимбата във водата – към 12 ч.

Пристигналият на място екип на Спешна помощ само констатирал смъртта на 61-годишния бургазлия. Предполага се, че е имал здравословен проблем, който е причинил смъртта му, докато е бил под водата. По всяка вероятност става въпрос за инфаркт.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.