Разбра се коя е жертвата при тежкото меле на АМ „Тракия“

https://crimes.bg/inczidenti/razbra-se-koya-e-zhertvata-pri-tezhkoto-mele-na-am-trakiya/27729 Crimes.bg
Разбра се коя е жертвата при тежкото меле на АМ „Тракия“

Стана ясно коя е жертвата от тежкия пътен инцидент, който се случи през вчерашния ден на АМ „Тракия“, в района на Стара Загора. Момиче на 19 години, е изгубило живота си при катастрофата.


Припомняме, че сблъсъкът се случи в ранните сутрешни часове на 198-ми километър на магистралата в посока София. Сигналът за инцидента е бил подаден малко след 9 ч. В него се съобщава за сблъсък между лек автомобил "Дачия", зад волана, на който е бил 19-годишен младеж и товарен автомобил „Рено“, управляван от мъж на 55 години.


При мелето пострадаха водачът на лекия автомобил и пътуващите с него още двама младежи – на 20 и 23 години. Всички те са били настанени в лечебно заведение. Младежите са с различни наранявания, но няма нещо, което да застрашава живота им.


На водачите им е направен тест за наркотици и алкохол. Резултатите и от двата теста са отрицателни. Работата по случая продължава под надзора на старозагорската Окръжна прокуратура.


При друга катастрофа, случила се в Бургас, пострада дете на седем години. За щастие то е само с леки травми по главата и след преглед в лечебното заведение е било освободено за домашно лечение.

Причина за пътния инцидент е станало неспазването на дистанция.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.