На АМ „Тракия“ е истински ужас

https://crimes.bg/inczidenti/na-am-trakiya-e-istinski-uzhas/28209 Crimes.bg
На АМ „Тракия“ е истински ужас

Първият ден от новата седмица и месец започна с няколко мелета на АМ „Тракия“.


Само в рамките на няколко часа са се случили девет катастрофи на автомагистралата.


Шофьорите издават, че невралгичните точки на тази автомагистрала са две – край Пловдив и край Бургас.

В посока София и посока Бургас се е било образувало километрично задръстване, а тапата край Пловдив е надвишавала пет километра, отбелязва Нова тв.



Както вече стана ясно причина за оживеното движение, което пък води до чести пътно-транспортни произшествия, е пътуването на летовниците към морето, както и прибиращите се към Турция гастарбайтери.


Два автомобила са се ударили на 130-ия километър от АМ „Тракия“. В резултат на силния удар едното от возилата се е обърнало по таван. По-късно стана ясно, че в автомобила, който е със софийска регистрация, са пътували трима души. Всички са пострадали, а единият от тях е с опасност за живота. Транспортирани са от екип на Спешна помощ до пловдивска болница.


Катастрофите на 144-и километър от автомагистралата пък са две. Тук обаче като по чудо няма пострадали.

В района на 315-ия километър преди Бургас са се ударили микробус, лек автомобил и други два автомобила.

На 316-ия километър преди Бургас пък има преобърнала се кола.


Пътните полицаи алармират, че е добре да се спазва дистанция, особено при образувалите се задръствания. Освен това не трябва да се пренебрегва и фактът, че движението е много интензивно.

Източник: vesti.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.