Млад мъж бере душа

https://crimes.bg/inczidenti/mlad-mazh-bere-dusha/28163 Crimes.bg
Млад мъж бере душа

Животът на млад мъж виси на косъм, след участие в сбиване в село Сърнево, община Раднево.


От пресцентъра на полицията съобщават, че вчера, час и половина след полунощ са получили сигнал. Изпратения на място полицейски екип установил, че между петима мъже е възникнала разпра.


Единият от участниците в екшъна е на 24 години, другият на 29, третият на 30, четвъртият на 31, а петият – на 54 години.

Малко по-късно разправията помежду им прераснала в екшън.




Трима от участниците в побоя са получили травми по главите и телата си. най-тежко обаче е състоянието на 31-годишен мъж, който е настанен в лечебно заведение и има сериозна опасност за живота му.


Останалите пострадали също са настанени в болница. Те са били откарани в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора. Животът им обаче не е застрашен.

Най-тежко остава състоянието на 31-годишния мъж, който е с няколко счупени ребра и тежка черепно-мозъчна травма.


Наранявания са получили и други двама от участниците в сбиването.

Те са били обслужени амбулаторно в лечебното заведение, след което са задържани за срок от едно денонощие.


Припомняме, че тригодишно дете бе настанено в шуменската болница със спукан череп, след като бе блъснато от кола. Според очевидци, детето изскочило внезапно на пътното платно и било блъснато от 78-годишен водач.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.