Кошмарна находка край границата! Откриха мъртвото тяло на бежанец с извадени очи

https://crimes.bg/inczidenti/koshmarna-nahodka-kray-granicata-otkriha-martvoto-tyalo-na-bezhanec-s-izvadeni-ochi/28472 Crimes.bg
Кошмарна находка край границата! Откриха мъртвото тяло на бежанец с извадени очи

Брутална находка е била намерена в бургаско, узна Crimes.


 


Мъртвото тяло на бежанец е било отрито в близост до границата, в община Средец. Трупът на мъжа се е намирал в дере, на около един километър и половина от главния път за село Орлинци в общината.


 


Зловещата находка била намерена от местен ловец, който незабавно сигнализирал в полицията. Тялото на мъртвия мъж било силно разложено, но успявало да се различи, че е млад – на 25-30 години, доста слаб, с тъмен цвят на кожата и къса коса.


 


Крайниците на трупа били наръфани от чакали, а очите изкълвани, най-вероятно от гарги. Трупът е бил откаран незабавно към моргата в Бургас, а според първоначалната информация няма данни за насилствена смърт.


 


Местни служители на реда разкриват, че бежанският натиск към границата на България се е усилил сериозно, което води и до доста открити мъртви бежанци в района на Странджа. Те са на мъже предимно от Афганистан и Сирия, които пристигат у нас без да са подготвени за времето и условията.


 


Много от тях са се лутали по цял месец в гората, без да успеят да намерят изход, и буквално са умирали от глад, както и от ниските температури през нощта.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.