Кървава неделя в София

https://crimes.bg/inczidenti/karvava-nedelya-v-sofiya/27698 Crimes.bg
Кървава неделя в София

По-рано днес тежка катастрофа в столицата отне живота на моторист. Инцидентът се случи само няколко часа след закриването на мотосезона.

В популярна група за ПТП-та в социалната мрежа Фейсбук очевидци разкриват, че мотористът се е ударил в лек автомобил, извършващ обратен завой на забранено за това място в столичния кв. „Хаджи Димитър“.


Тежък пътен инцидент окървави неделята в Разложко.

18-годишен от исперихското село Тодорово е предизвикал катастрофа на кръстовището, образувано от главен път Е-70 и път II-49, случила се около 20.20 ч.

Автомобилът, управляван от младежа „Ауди А3“е отнел предимство на насрещно движещия се лек автомобил, зад волана на който е бил 35-годишен русенец.

След това се удря в предницата на „Опел Вектра“, управляван от 41-годишен мъж, който бил спрял на стоп-а на кръстовището.


При произшествието са пострадали първите двама водачи – на 18 и 35 години. Те са били транспортирани до болницата, където са прегледани.

Резултатите им от пробите за алкохол и наркотици, са отрицателни.


ПТП е станало и в Разград. Сигналът за него е бил подаден малко преди 4 ч. сутринта на спешния телефон 112. Пристигналите на място органи на реда установили катастрофирало БМВ, зад волана на което е бил 18-годишен разградчанин.


До инцидента се стигнало, след като изгубил контрол над управлението на возилото и се ударил в тръбопровод на Топлофикация. Младежът е откаран в разградската болница, където е оставен за наблюдение. Той е без тежки фрактури. Алкохолната му проба е отчела 1.61 промила.

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.