Ето причината за зверската катастрофа, при която пострада бебе на няколко месеца

https://crimes.bg/inczidenti/eto-prichinata-za-zverskata-katastrofa-pri-koyato-postrada-bebe-na-nyakolko-meseca/28275 Crimes.bg
Ето причината за зверската катастрофа, при която пострада бебе на няколко месеца

Стана ясна причината за зверската катастрофа късно снощи на изхода на Пловдив, узна Crimes.


В челния удар пострада бебе на няколко месеца, както и дете на 10 години. И двамата малчугани са оцелели като по чудо, разкриват органите на реда. Причината за катастрофата е отнето предимство.


По първоначални данни лек автомобил марка Тойота навлязла в насрещното движение и се блъска челно в Мерцедес, след което се преобръща в канавка.


Във втората кола пътувало семейство с две деца - няколкомесечно бебе и друго на 10 години, които са под лекарско наблюдение.


Няма данни за употреба на алкохол от двамата водачи. Води се досъдебно производство.


Очевидци описаха, че части от блъснатите коли са били разпилени по шосето.


Виновният за катастрофата е водачът на Тойота-та, на 28 години, пътуващ от Пловдив към Хасково.


Отново вчера мъж е загубил живота си след тежка катастрофа в Старозагорско, съобщи главният експерт в Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Росен Рапчев.


„Един мъж загуби живота си, защото не е преценил правилно времето за изпреварване и е навлязъл в насрещното платно“, уточни той.


Скоростта убива, коланите и детските столчета пазят живот, а телефонът също може да ви убие", припомни още Рапчев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.