59-годишен загина след катастрофа между каруца и лек автомобил в Плевенско

https://crimes.bg/inczidenti/59-godishen-zagina-sled-katastrofa-mezhdu-karuca-i-lek-avtomobil-v-plevensko/28963 Crimes.bg
59-годишен загина след катастрофа между каруца и лек автомобил в Плевенско

59-годишен мъж загина вследствие катастрофа между лек автомобил и каруца в Плевенско, а 14-годишен младеж е в болница.Сигнал за катастрофата, случила се на пътя Рупци – Червен бряг, е подаден на тел. 112 около 18:00 часа снощи. Според информацията лек автомобил е блъснал каруца, в която са пътували няколко души.Два дежурни екипа на РУП-Червен бряг и спешен медицински екип са пристигнали на място. На място е установено, че лекият автомобил е блъснал каруца с трима пътници, движеща се по посока на движението. Вследствие удара 59-годишен мъж е загинал на място, 14-годишен младеж е настанен в болнично заведение, а третият пътник не е пострадал сериозно и е прегледан на място.Автомобилът – виновник е напуснал мястото на злополуката непосредствено след удара. Въпреки това регистрационната му табела е открита на мястото и самоличността на водача му е разкрита. Мъжът е на 35 години и е бил в нетрезво състояние. Промилите алкохол в кръвта му са били 1,27. Превозното средство е иззето за оглед.По случая е образувано досъдебно производство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.