Зловещи разкрития за убийството на съпругата на Бедрос Пехливанян

https://crimes.bg/analizi/zloveshti-razkritiya-za-ubiystvoto-na-saprugata-na-bedros-pehlivanyan/42766 Crimes.bg
Зловещи разкрития за убийството на съпругата на Бедрос Пехливанян

 

Криминалистите са потресени от жестокостта

Тръпки ще ви побият от разкритията, направени от криминалистите по случая с убийството на съпругата на общинския съветник от ГЕРБ – Бедрос Пехливанян.

 

Разчленяването на трупа на жената се е случило в с. Божичен, където живее един от извършителите на зверското престъпление – 49-годишен бивш джудист. Той е и един от задържаните.

 

Извергите разкъсали дробовете и сърцето на Еранухи Пехливанян и ги изхвърлили в близката река. Криминалистите не крият, че въпреки дългогодишния си опит, са останали потресени от бруталната гледка, разкрила се пред очите им по време на огледа.

 

Припомняме, че тялото на Еранухи Пехливанян бе открито разчленено край река Русенски Лом.

До извършването на жестокото престъпление се е стигнало, след като двамата изверги влизат в дома на семейството, представяйки се за полицаи.

 

След това принуждават жената да отключи сейфа в къщата и прибират сумата от 50 хиляди лева. Накрая я принуждават и да тръгне с тях, след което я убиват.

Двамата изверги са задържани и са направили пълни самопризнания. Новината бе потвърдена и от окръжния прокурор на Русе – Георги Георгиев.

 

"Разследваме случай по сигнал за изчезнало лице, получен в полицията на 14 януари. Привлякохме към наказателна отговорност като обвиняеми двама мъже от Русе. Обвинили сме ги в отвличане, грабеж и умишлено убийство на жената, която издирваме, извършено с цел да се прикрият други престъпления", допълни той, пише blitz.bg.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.