Златни и инкрустирани с диаманти оръжия на мексиканската мафия (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

https://crimes.bg/analizi/zlatni-i-inkrustirani-s-diamanti-orazhiya-na-meksikanskata-mafiya-galeriyavideo/30163 Crimes.bg
Златни и инкрустирани с диаманти оръжия на мексиканската мафия (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

Има много легенди, които се носят за мексиканската мафия, но нищо не може да се сравни с нещата, които могат да се видят нагледно. Като например оръжията, които използва – инкрустирани с диаманти и изработени от злато и други ценни метали.Годишно мафията харчи милиони, за да придаде уникалност на бойния си арсенал.[gallery url="http://www.crimes.bg/gallery/zlatni-inkrustirani-s-diamanti-orazhiya-na-meksikanskata-mafiya"]Миналата година водач на максикански картел беше задържан със златен автомат АК-47 със златни патрони. Той скандализира обществеността като позира за снимките с палци, вдигнати нагоре и широка усмивка, въпреки белезниците.Притежанието на подобно оръжие показва статуса на водещите наркотрафиканти, отговорни за смъртта на над 55 000 души. В Мексико често се наблюдават престрелки по улиците между различните групировки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.