Жестоко убийство разтърси Казанлък

https://crimes.bg/analizi/zhestoko-ubiystvo-raztarsi-kazanlak/43202 Crimes.bg
Жестоко убийство разтърси Казанлък

 

Охранителните видеокамери в района се броят на пръсти

Жестоко убийство разтърси Града на розите – Казанлък.

„Работим по няколко версии, надяваме се скоро да имаме резултат, установена е самоличността на загиналия мъж, човекът има криминалистична регистрация, но тя е много стара и не е осъждан“. Това съобщи  началникът на РУ „Полиция“ в Казанлък Христо Петров.Той потвърди, че рано сутринта на 12 ноември (петък) в съседство с вход на блок 8 в Ж.К. "Изток" на Казанлък е бил открит труп на мъж. В него не са били открити документи за самоличност.

 

Сигналът на телефон 112 е бил приет от дежурните в 5,16 часа. Пристигналият на място полицейски екип установили, че смъртта е настъпила в резултат на черепно-мозъчна травма. Предположението на униформените е, че травмата е предизвикана с тежък предмет.Починалият мъж е на 53 години и живеел в съседен блок на квартала, в който бил открит.По случая е образувано досъдебно производство по член 115 от НК за умишлено убийство. Старозагорската окръжна прокуратура наблюдава случая.За момента няма информация в района да е имало пиянска свада. Предполага се, че извършителят на убийството е познавал добре жертвата си и го е причакал в тъмнината за саморазправа. Охранителните видеокамери в района се броят на пръсти. Поради тази причина разследващите търсят случаен свидетел, който да е чул или забелязал нещо.

Блокът е на пет етажа, с три входа. В съседство са били паркирани автомобили на живеещи в района. Съдебните медици разкриват, че мъжът е агонизирал поне 30 минути, преди да издъхне, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.