Жената, убила двете си деца, припадна в съда

https://crimes.bg/analizi/zhenata-ubila-dvete-si-deca-pripadna-v-sada/42879 Crimes.bg
Жената, убила двете си деца, припадна в съда

 

Случката се разиграла още в началото на процеса

Кристина Дунчева, която е обвинена в жестокото убийство на двете си невръстни деца припадна в съда.

 

Днес Окръжен съд-Благоевград даде ход на делото.

 

Дунчева припадна още в самото начало на процеса и поради тази причина се наложи да бъде извикан екип на Спешна помощ, предава Нова тв.

Следващото заседание е насрочено за 11 март. Тогава ще бъдат разпитани и вещи лица.

 

Към Дунчева има предявен иск и от съпруга й Георги Трайков за изплащане на кръвнина за двете им деца, възлизаща на стойност 350 хиляди лева.

Кристина живеела на семейни начала с Георги в жилище в Сандански.

 

Двете деца, които тя уби по изключително жесток начин, са плод на връзката им. Синът им Васил се родил през 2015 година, а две години по-късно проплакала и дъщеря им Ивон.

 

Припомняме, че трагедията се разигра на 19 ноември, 2020 година. Тогава Кристина била у дома с двете деца. От шкаф в кухнята извадила три домакински ножа, избрала единия от тях и тръгнала към децата.

Първият удар бил нанесен в шията на петгодишния й син, след което посегнала и на тригодишната си дъщеря.

 

Не се спряла от това, че децата крещели от болка. Завела ги в детската стая, където продължила да им нанася още удари с ножа. Екипът на Спешна помощ, който бил изпратен на адреса, констатирал смъртта на двете деца.

 

Резултатите от съдебномедицинските експертизи соча, че по всяко от децата, са били нанесени повече от 30 прободно-порезни рани. Преобладаващата част от тях, са били съсредоточени по шията и гърдите.

Кристина Дунчева бе настанена в психиатрия в Ловеч, където са й били направени експертизи.

 

Източник: trud.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.