Жена уби бебето на приятелката си, защото…

https://crimes.bg/analizi/zhena-ubi-bebeto-na-priyatelkata-si-zashtoto/42513 Crimes.bg
Жена уби бебето на приятелката си, защото…

 

Заподозряната е привличана два пъти към наказателна отговорност

Жена уби шестмесечното бебе на приятелката си.

 

Случката се е разиграла в с. Самагалтай в руската република Тува. Убийството е извършено, когато майката на детето отишла да тегли пари от банкомата, съобщават на сайта на Следствения комитет за републиката.

На 10 декември жена отишла с бебето си на гости у приятелка. Двете пили алкохол и към 15 ч. следобед майката на бебето тръгнала да тегли пари от банкомата, оставяйки сина си в дома на приятелката й.

Когато жената се върнала обратно, бебето го нямало. То било открито безжизнено в чанта за фитнес в задната част на къщата. По тялото му имало множество следи от насилствена смърт.

 

По време на първия разпит убийцата на детето разкрила, че го е удушила, защото плачело и не можела да спре шума по друг начин.

Към момента се изясняват мотивите за извършването на престъплението.

 

От МВР на републиката съобщават, че до момента заподозряната е привличана два пъти към наказателна отговорност, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.