Внимание! Сериозна опасност по празниците!

https://crimes.bg/analizi/vnimanie-seriozna-opasnost-po-praznicite/40997 Crimes.bg
Внимание! Сериозна опасност по празниците!

 

Бъдете особено внимателни

Органите на реда предупреждават, че е надвиснала сериозна опасност върху хората, особено в поредицата празнични дни.

 

Те разкриват, че румънски джебчии обират миряни в столични храмове. Новината бе съобщена от Нова тв.

Крадците търсят най-вече пари в чантите и джобовете на потърпевшите.Екип на Нова тв също стана жертва на апашите. Чанта на журналисти от телевизията беше открадната в храм „Александър Невски”. Благодарение на бързата реакция на ръководството, личните вещи на екипа са открити. Оттам обаче предупреждават миряните да бъдат внимателни и да пазят чантите си.

 

Несъмнено местата, на които има голямо струпване на хора като в църковните храмове или пред тях, са идеално място за работа на румънските джебчии.

По този начин в навалицата на никого не му прави впечатление, че някой го е бутнал, докоснал или пък се е опрял до него.

Точно в този момент обаче, джебчиите действат най-безцеремонно.

 

Бъдете много внимателни, ако възнамерявате да посетите храма в нощта на Възкресение Христово. Пазете ценните си вещи. В никакъв случай не носете много пари в брой. Нека документите ви бъдат под око.

 

Разбира се едва ли джебчиите мечтаят да ви откраднат документите, но е достатъчно, че ще ги вземат и ще ги захвърлят някъде, след което ще берете сума ти ядове.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.