Виктор Калев омръзна на всички с „Грамофонът“

https://crimes.bg/analizi/viktor-kalev-omrazna-na-vsichki-s-gramofonat/27630 Crimes.bg
Виктор Калев омръзна на всички с „Грамофонът“

Нямаме данни дали този му ангажимент в авторския спектакъл „Грамофонът“ стига на актьора Виктор Калев да се издържа, но е факт, че това е единствената му основна работа, ако не броим спорадични участия в шоу предавания като „Звездите в нас“, примерно.


Така спектакълът „Грамофонът“ буквално се изтърка от въртене, макар че все още събира публика. Текстът е базиран на автобиографията на Виктор Калев и е писан от неговата близка приятелка Ваня Щерева. В спектакъла актьорът изпълнява любимите си песни, чиито имитации вече сме гледали като „В две капки вода“. Сред тях гвоздеите са естрадни шлагери на Лили Иванова и Росица Кирилова, както и на вокална група „Трик“.
Всеобщо мнение е, че върха на кариерата си и своята известност Виктор Калев прави със скечовете си в „Шоуто на Слави“. Актьорът обаче не издържа на напрежението и се раздели със своя авторитарен шеф Слави Трифонов и оттогава е „волна птичка“. Макар и по-беден сега, далече от сприхавия характер на шефа си, комикът се чувства далеч по-добре. Режисьорите обаче не му обръщат внимание и не му поверяват роли, защото смятат, че не е излязъл от руслото си на скечов имиматор, пък бил той и добър.


Източник: „Уикенд“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.