Валентин Попов: Няма официална информация за отстранени от работа служители на ГКПП „Капитан Петко войвода”

https://crimes.bg/analizi/valentin-popov-nyama-oficialna-informaciya-za-otstraneni-ot-rabota-sluzhiteli-na-gkpp-kapitan-petko-voyvoda/37380 Crimes.bg
Валентин Попов: Няма официална информация за отстранени от работа служители на ГКПП „Капитан Петко войвода”

Припомняме, че бе подадена информация за девет гранични полицаи от ГКПП „Капитан Петко войвода”, които са отстранени от работа. Срещу тях имало дисциплинарно производство за прикриване на трафик на хора.




Източник:




2015-01-21 07:43:00


Анализи


0

Прочетено: 176778

Кратка връзка








Няма официална информация за отстранени от работа служители на ГКПП „Капитан Петко войвода”. Това каза за агенция „Фокус” Валентин Попов, председател на УС на Синдикална федерация на служителите на МВР (СФСМВР).

„Нашият призив е за максимална коректност към информацията, която получават медиите, защото в тази ситуация колегите, който са обвинени са изключително затруднени да покажат, своята гледна точка по какъвто и да е начин. Без да се опитваме да коментираме дали има или няма нарушение”, допълни Валентин Попов.

Припомняме, че бе подадена информация за девет гранични полицаи от ГКПП „Капитан Петко войвода”, които са отстранени от работа. Срещу тях имало дисциплинарно производство за прикриване на трафик на хора. Деветимата служители са съдействали на турски гражданин да превозва нелегални имигранти от Турция през Гърция към България.

Информацията бе подадена от БНТ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.