Тома Белев не успя да наложи идеите на Сорос в България! (Как се провали планът му за държавна измяна?)

https://crimes.bg/analizi/toma-belev-ne-uspya-da-nalozhi-ideite-na-soros-v-balgariya-kak-se-provali-planat-mu-za-darzhavna-izmyana/37862 Crimes.bg
Тома Белев не успя да наложи идеите на Сорос в България! (Как се провали планът му за държавна измяна?)

Преди няколко месеца стана ясно, че новата цел на псевдоеколога е да спре строежа на ограда по границата с Турция, като по този начин да осигури безпроблемното преминаване на хиляди бежанци и имигранти. А именно това е основната цел на милиардера Сорос – да наводни цяла Европа с ислямисти. Подкрепяйки тази идея, Тома Белев се изправи срещу националните интереси и сигурност, за което, ако бяхме в друга държава, вероятно щеше да отговаря пред съда за държавна измяна.

Председателят на коалицията от НПО-та „За да остане природа в България“ все пак призна своя провал. Преди два месеца той е „посъветвал“ областният управител на Бургас да спре изграждането на съоръженията, тъй като иначе щял да прибегне до любимия си подход за сплашване - жалби до Европа и стартиране на наказателна процедура. Съшитият с бели конци довод на лесовъдът е повече от абсурден -  оградата щяла да премине през резервата Узунбуджак, където ужким нищо не трябвало да се пипа.

Както „Труд“ разкри преди време, целта на исканията на Тома Белев е съвсем различна и няма нищо общо с любовта към природата. Управляваната от него НПО „Зелени Балкани“ е един от първите бенефициенти с грант от 150 хил. долара след навлизането на международния фонд на Джордж Сорос CEE Trust в България през 2004 г.

Американския милионер успя да изгради мрежа от неправителствени организации, чиято основна и единствена цел е лобира открито за повече права на малцинствата, имигрантите и бежанците в Европа. След изток на информация от щаба на американската Демократическа партия стана ясно, че тези НПО-та са в тясно сътрудничество дори с най-радикалните ислямистки партии, на които лобират с цел да стопират желанието на много правителства да спрат ислямизацията.

От години присъствието на контролирани от Сорос неправителствени проекти и парите по тях се вливат в екологичните сдружения у нас, както и в прогресивнолиберални медии. Досега, за 10 години са налети над 1 млн. лева, а целта е все една и съща -  натиск върху българската държава в посока отваряне на границите и приемане на максимално много бежанци от Близкия изток.

Подобна ситуация има не само в България. Соросоидите са пуснали пипалата си и сред повечето европейски зелени партии и са ги превърнали в тяхно оръжие за ислямизиране на целия континент.

 

Достига се и до доста крайни случаи, пред които Тома Белев си е цвете за мирисане. Наскоро един от най-видните депутати на германската Зелена партия заяви, че германците трябва да започнат да учат арабски, за да се разбират с бежанците. В Швеция депутат мюсюлманин от Зелената партия беше случайно заснет извън ефир да отправя поздрав, характерен за египетските „Мюсюлмански братя“, друг сравни Израел с нацистка Германия, а трети открито отказва да се ръкува с жени. Френските зелени оса доста напред с материала и отдавна работят за осигуряването на повече права на мюсюлманите и арабите във Франция, като исканията им стигат до осигуряване на правото на нелегалните имигранти да гласуват на избори. Абсурдно, нали?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.