Тази случка потресе Кнежа

https://crimes.bg/analizi/tazi-sluchka-potrese-knezha/42974 Crimes.bg
Тази случка потресе Кнежа

 

Тийнейджърите са извършили и други кражби

 

 

Тази случка изправи Кнежа на нокти. От там разкриват, че за пръв път се случва подобно нещо в региона.

 

Става въпрос за кражба на автомобил, но забележете – извършена от деца. Едното от тях е седнало зад волана на колата и я е карало из града, отбелязват от полицията.

 

Децата, откраднали колата са на 10 и 13 години. Въпросният автомобил е бил паркиран на ул. „Никола Петков“ в града. Ключовете били оставени небрежно на таблото на возилото. След като 13-годишният шофирал колата в продължение на час из градските улици, накрая я паркирали на мястото, от което я взели.

 

Междувременно станало ясно, че същите двама тийнейджъри извършили две кражби от коли на територията на Кнежа. При първата кражба, те задигнали пари и запалка от колата на 30-годишна жена.

Другият сигнал бил подаден от мъж на 59 години, който се ожалил, че от автомобила му са задигнати компресор, метален ключ и дебитна карта.

 

Двете деца направили пълни самопризнания в присъствието на представители от Отдел „Закрила на детето“.

По случая е уведомен дежурният прокурор и е образувана преписка.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.