Татуираният Петър Чучулски умрял от измръзване

https://crimes.bg/analizi/tatuiraniyat-petar-chuchulski-umryal-ot-izmrazvane/37394 Crimes.bg
Татуираният Петър Чучулски умрял от измръзване

Измръзване е най-вероятната причина за смъртта на 23-годишният Петър Чучулски от пловдивското село Стряма. Това сочат първоначалните данни от аутопсията на трупа в Съдебна медицина в Пловдив. Лекарите смятат, че хипотермия е причинила смъртта на момчено, тъй като по тялото му не са открити външни травми.

Чакат се резултатите от токсикологичното изследване които ще покажат наличието на алкохол и наркотици в кръвта на младежа. Трупа на Петър бе открит в събота в землището между Стряма и Раковски. Мъж случайно се натъкнал на зловещата находка и подал сигнал в полицията.

Чучулски изчезна мистериозно на 21 декември и бе обявен за общодържавно издирване.

Съселяни смятат, че Петър е бил дрогиран, когато е изчезнал. Неотдавна той се подложил на лечение, но не могъл да превъзмогне зависимостта си към наркотиците.

Във фаталния 21 декември Петър бил на гости на свой приятел в селото с според домакина си си тръгнал около 20 ч. Носел черна плетена жилетка и тъмно спортно долнище. Татуиран е по тялото, ръцете и около лявото око. У себе си нямал документи. Хората от Стряма го описват като криминално проявен младеж с тежък характер .

Родителите му са разделени, а младежът живеел с баща си Атанас, който е шофьор на камион. Според кмета Васил Черпелийски Петър не е правил поразии в родното си село. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.