Свидетел на вилнеенето на българина с мачете в Истанбул с покъртителен разказ

https://crimes.bg/analizi/svidetel-na-vilneeneto-na-balgarina-s-machete-v-istanbul-s-pokartitelen-razkaz/34234 Crimes.bg
Свидетел на вилнеенето на българина с мачете в Истанбул с покъртителен разказ

Бахчеванов имал множество криминални прояви


Турските медии разкриха подробности по случая с криминално проявения българин Милен Бахчеванов.

 

Припомняме, че той бе убит от полицията в Истанбул, след като нахлул в заведение с мачете и предизвикал безредици в заведение в града миналата вечер.

 

Инцидентът станал в кафе-ресторанта "Шехит Камил Балкан" в кв. "Байрам

хаша" в Истанбул. Служителят в заведението разказа: "Мъжът дойде в заведението и седна на една маса на долния етаж. Поседя известно време. През това време две жени се качиха на горния етаж. Той веднага ги последва. Извади мачете и започна да го размахва наоколо, настана паника и страх.

 

Жените се втурнаха изплашени надолу. Всички се изплашихме. Нищо не говореше. Дойдоха полицаите. Час и половина го уговаряха да излезе от заведението. Но той беше обърнал масите и столовете и ги бе струпал на барикада, за да не влязат полицаите. Полицаите проявиха търпение. След около час и половина напразни уговорки полицаите се опитаха да влязат отвън на горния етаж, където се бе барикадирал.

 

Тогава той се паникьоса, започна да хвърля срещу полицаите каквото намереше под ръка, рани в ръката един наш пазач. Не казваше обаче нищо, не говореше."

 

По думите на друг служител полицията запечатала заведението. Едва след обяд разрешили да го отворят и да разчистят. На много места имало следи от куршуми. Бахчеванов е известен с множество криминални прояви от последните 10 години и често е в новините още от 23 годишна възраст.

 

Ето какво пише, например, „Варна24“ през 2010 година: "23-годишен наркоман застана пред Варненския окръжен съд за това, че ограбил жена, като преди това я пребил и ослепил с едното око. Хероиново зависимият Милен Бахчеванов издебнал жертвата си Марийка Т. на 15 декември м. г. Жената се връщала от банка в центъра на Варна и била до спирка на бул. "Васил Левски", като се оглеждала, кого да попита откъде може да хване автобус №20.

 

Милен, който бил на спирката, предложил да й "помогне", след което започнал да й дърпа чантата. Жената се отбранявала, но получила силен удар в лицето. Грозната сцена била видяна от мъж, който бил на балкона в дома си на ул. "Подп. Калитин". Той замерил Милен с буркан и веднага тръгнал да го гони. В паниката си Бахчеванов изпуснал чантата, но успял да избяга.

 

После полицаи го задържали, а свидетели го разпознали. Делото е отложено за нова експертиза на пострадалата."

 

В БЛИЦ също е излизала информация за буйствата на Милен Бахчеванов. Ето и публикация от 8 февруари 2014 година, когато става ясно, че във Варненския затвор се е разиграла зверска касапница с участието на Бахчеванов.  Тогава той прави опит да се самоубие. "Рецидивистът посегнал на живота си, докато бил в стационара. Той бил настанен там, след като вчера се сбил с друг затворник. Неясно по какви причини Милен грабнал нож и започнал да се коли. Картината била ужасяваща, довериха свидетели на изнасянето на самозаклалия се Бахчеванов.

 

По думите им, от шията му шуртяла кръв, а той целия бил плувнал в нея. Линейка на „Бърза помощ” веднага откарала Милен в Шокова зала на болница „Света Анна”. От там отказаха да дадат каквато и да била информация за състоянието на затворника, и дали има опасност за живота му. Според първоначалната информация, Бахчеванов има сериозни порезни рани по шията", гласи информацията на БЛИЦ отпреди шест години. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.