Страшен инцидент близо до лобното място на Милен Цветков

https://crimes.bg/analizi/strashen-incident-blizo-do-lobnoto-myasto-na-milen-cvetkov/42998 Crimes.bg
Страшен инцидент близо до лобното място на Милен Цветков

 

Трети автомобил е изхвърчал на тротоара

 

 

Ново страшно меле се случи на лобното място на Милен Цветков изправи София отново на нокти.

 

Жестоката катастрофа се е случила около 23 ч. снощи в близост до мястото, на което Милен Цветков изгуби живота си.

Вероятно си спомняте, че той издъхна навръх Великден през 2020 г. Тогава автомобилът му бе пометен от този на Кристиан Николов, движещ се с бясна скорост. Тежкото пътнотранспортно произшествие се случи именно на това кръстовище - на бул. „Черни връх“.

 

В социалната мрежа бе качен фотос на снощното меле. Автор на снимката е Александър Александров. От публикацията става ясно, че двете коли са се сблъскали челно на кръстовището, образувано от ул. „Филип Кутев“ и бул. „Черни връх“. Пострадала при мелето е и трета кола. В резултат на силния удар, тя е изхвърчала на намиращия се в близост тротоар.

 

Освен това от публикуваните от Александров кадри е видно, че на пътното платно има човек.

За момента все още не е ясно поради какви причини се е стигнало до жестокото меле. Не се съобщава и дали има ранени и колко евентуално са те или какво е състоянието им.

 

Междувременно стана ясно, че в резултат на тежко меле в Казанлък са пострадали двама човека, които са откарани в болницата. Медиците отбелязват, че животът и на двамата е извън опасност. За известно време се е наложило полицейски екип да остане на мястото, за да регулира движението в района.

Източник: blitz.bg

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.