Страхотия в столичния квартал „Люлин“

https://crimes.bg/analizi/strahotiya-v-stolichniya-kvartal-lyulin/43499 Crimes.bg
Страхотия в столичния квартал „Люлин“

Подавани са множество жалби, но няма резултат

Хората от столичния квартал „Люлин“, са на нокти.

 

Въоръжен с нож мъж преследва и тормози жителите на столичния кв. "Люлин". В рамките само на една нощ, той е нападнал четирима човека, съобщава Нова тв.

 

Това не е първият път, в който въпросният мъж създава проблеми, случвало се е и преди. Тогава негови съседи се оплакваха, че се разхожда с газов пистолет, мачете, нунджако и противогаз. 

 

Той е бил настанен в психиатрия, но тези дни отново се е прибрал вкъщи и очевидно не приема лекарствата си.

Съседи разказват, че мъжът е бил задържан временно от цивилен полицай, както и от охранителите, докато не са пристигнали полицаи от 9-то РПУ.

 

"През нощта мъжът е нападнал трима души, които са пазарували в денонощен магазин. Вероятно е искал пари, тъй като той няма никакви средства. Блокът е потрошен, стъклото е счупено, механизмът на вратата също", споделя един от съседите.

 

В края на ноември 2019 година мъжът е бил диагностициран с шизофрения и е настанен в психиатрия за три месеца, но след това отново е пуснат. 

Хората разказват, че влиза в различни образи – на барета, охранител и други. За мъжа се грижи леля му, тъй като баща му и брат му отказват да поемат отговорност. 

Съседите му пък вече се намират в безизходица. Подавали са множество жалби, но решение на проблема все още няма.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.