Стана ясна шокиращата причина за кончината на полицейския шеф

https://crimes.bg/analizi/stana-yasna-shokirashtata-prichina-za-konchinata-na-policeyskiya-shef/39639 Crimes.bg
Стана ясна шокиращата причина за кончината на полицейския шеф

Днес е погребението му

Стана ясна причината за кончината на зам.-началникът на Шесто РУ-Пловдив – Пламен Петков.

 

Оказва се, че Пламен Петков, който загина в страшен пътен инцидент, е имал малшанс.

 

Той е загубил управление над волана, изхвръкнал е от колата, а автомобилът се е стоварил върху него, премазал го е и е причинил смъртта му. Това сочи аутопсията на Съдебна медицина Пловдив.

 

Петков е бил здрав, причината за кончината му е именно катастрофата, а не е получил инфаркт или инсулт, каквито предположения имаше първоначално. Припомняме, че привечер на пътен възел „Скобелева майка“, 59-годишният полицай е самокатастрофирал. Той е бил сам в колата, прибирал се е от работа в родното си село Крумово.

 

Вчера е трябвало да подаде молбата си за пенсиониране. Работил е в Шесто РУ от създаването му. Изключителен професионалист, уважаван и обичан от колегите си, работил с целия престъпен контингент на Столипиново в квартал "Изгрев", където се намира районното управление.

 

Близки разказват, че бил добър и  лъчезарен човек, с изключително чувство за хумор. Той бил и една от легендите на полицейските среди в града под тепетата. Пламен Петков оставя вдовица и 24-годишен син. Погребението на нелепо загиналия полицейски шеф е днес в Крумово. 

 

Поклон пред паметта му!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.