Синът на Цар Киро получи златен талон за Коледа

https://crimes.bg/analizi/sinat-na-car-kiro-poluchi-zlaten-talon-za-koleda/37337 Crimes.bg
Синът на Цар Киро получи златен талон за Коледа

Синът на ромския Цар Киро - принц Ангел Рашков, е горд собственик  на златен талон от КАТ. Рашков- младши се сдобил с придобивката след като 6 години не бил засичан в нарушения по време на шофиране от контролните органи на пътя.

Принцът талона в навечерието на новата 2015 г., разказват негови приятели и споделят, Ангел се шегувал, че това е един от най-хубавите подаръци, които получил от Дядо Коледа по случай празника. Циганският принц бил много доволен от факта, че вече е притежател на златен талон и обещал щедра почерпка.

"Повече от шест години не съм правил нарушения, няма да си позволя да го направя сега, след като най-накрая получих златния талон", бил категоричен принц Ангел пред приятелите си. Никой сред близките му даже не подозирал, че наследникът на Цар Киро е бил толкова дълго време стриктен водач на МПС.

По думите на катаджии придобивката на Рашков-младши му дава някои привилегии, той е един вид награда за примерното поведение на шофьорите на пътя. На притежателите му се отнемат контролни точки само в три случая - ако бъдат засечени да карат пили, при повторно шофиране в нетрезво състояние и при отказ да бъдат проверени за алкохол или други упойващи средства в кръвта. За сметка на това ако шофьорите бъдат хванати в друго нарушение, точки не им се отнемат, стига да платят глобата по съставения им акт.

Замяната на синия талон със златен струвала на Рашков-младши само 2 лева, толкова колкото е държавната такса за подмяната на двата документа.

Наследниците на Цар Киро имат страст към скъпите маркови автомобилите.. Неотдавна племенникът на принц Ангел - принц Криси, се изфука във Фейсбук с чисто ново "Ферари", което по мнението на експерти струва поне 100-200 хиляди лева.

 

Така и не стана ясно как точно 21-годишният безработен младеж се е сдобил с луксозния автомобил. Според ченгета той едва ли му е подарък от родата, която по време на покупката имаше пореден сблъсък с правосъдието заради неплатени данъци за милиони левове.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.