Сериен убиец „засади“ бургаските градинки с трупове

https://crimes.bg/analizi/serien-ubiec-zasadi-burgaskite-gradinki-s-trupove/34105 Crimes.bg
Сериен убиец „засади“ бургаските градинки с трупове

Работата по случая продължава 

 

Мистериозен сериен убиец „засади“ градинките в Бургас с трупове.

 

Зловещото действие е било извършено в бургаския комплекс Славейков. Става въпрос за убиец на бездомни кучета и котки. 

 

Създалата се ситуация принудила зоолюбители да потърсят помощ от полицията. От две седмици неизвестен убива четириногите в комплекса и оставя труповете им в крайблоковите градинки, предава БГНЕС. 

 

Само за две седмици намерените тела на убити котки надхвърля 25. Жители на комплекса разказват че животните са дружелюбни и обгрижвани. Това било и причина да доближат нощният екзекутор. Телата им пък били оставяни с послание за тези, които се грижат за бездомните животни. 

 

„Мен ме притесни този последния труп който намерих, защото беше очевидно, че е човешка намеса. Беше убито животното, беше завързано на лапичката му с панделка сладкиш с формата на сърце и отгоре ние го преведохме на баварски диалект пишеше „забава на поляната”. Котето беше на поляната“, разказа Петя, жител на комплекс „Славейков”. 

 

Тук минават деца, майки с мънички деца, всичко това го виждат. Пример за насилие. Жестоко е, жестоко. Няколко от телата на животните са изпратени за анализ, за да се установи причината за смъртта им. 

 

Все още продължават процесуално-следствените действия по установяване самоличността на извършителите на действията по отнемане живота на въпросните котки, като се опитва да се установи и средството с което всъщност те се тровят. Твърде вероятно е да се касае за отрова за плъхове, съобщи Цветелина Рандева – говорител на ОД на МВР Бургас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.