Разтърсващи разкрития за убийството в Горна Оряховица

https://crimes.bg/analizi/raztarsvashti-razkritiya-za-ubiystvoto-v-gorna-oryahovica/43006 Crimes.bg
Разтърсващи разкрития за убийството в Горна Оряховица

 

 

Безжизненото тяло е открито в двора на къщата

 

Разтърсващи разкрития за бруталното убийство в Горна Оряховица видяха бял свят.

 

Както вече стана ясно, жертва на бруталното престъпление е жена на 86 години. Имала е много прободни рани по цялото тяло.

 

След извършения първоначален оглед става ясно, че възрастната жена е била бита. Доказателство за това е счупеният й нож. По всяка вероятност прободните рани по тялото й, са причинени от удари с ножица.

 

Вече има човек, който е задържан по подозрение в извършване на жестокото престъпление. Той е отведен в полицейското управление в Горна Оряховица.

 

Сигналът по случая е подаден към 13.30 ч. на 2 април на единния телефон 112. На мястото веднага биват изпратени патрулка и линейка. За съжаление пристигналите медици констатирали единствено смъртта на старицата. Те са първите, които забелязват, че смъртта й е настъпила в резултат на насилие. Според тях, възрастната жена, е била мъчена, след което пребита до смърт.

 

На този етап все още не е ясно каква е причината, довела до жестокото убийство. Предстои да бъде уточнено и кога точно е починала жената.

Според информацията на borba.bg. жертвата има двама наследника. Единият от тях е пациент на психиатрията в Церова кория. Все още се изяснява дали той има връзка с посегателството над нея.

 

От полицейското управление във Велико Търново отказват да уточнят дали заподозреният, който е задържан е синът на възрастната жена, който има психични проблеми.

Източник: trud.bg

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.