Разстрелът на кметската пиарка не бива да се свързва с казуса "Белнейски"

https://crimes.bg/analizi/razstrelat-na-kmetskata-piarka-ne-biva-da-se-svarzva-s-kazusa-belneyski/37345 Crimes.bg
Разстрелът на кметската пиарка не бива да се свързва с казуса "Белнейски"

Бившият ръководител на Дирекция "Oперативно издирване" полк. Георги Стоицев е категоричен, че убиецът на Татяна може да бъде арестуван.




Източник:




2015-01-16 15:00:00


Обществени теми


0

Прочетено: 236376

Кратка връзка








"Само болни мозъци могат да свържат убийството на кметската съветничка Татяна Стоянова със случая "Белнейски". Не смятам, че двете престъпления може да имат нещо общо". Това са думите на бившият ръководител на Дирекция "Oперативно издирване" полк. Георги Стоицев, който беше и шеф на Районното управление на полицията в Пазарджик.

"Сега не ме запознават с разследването, затова ми е трудно да дам експертно мнение за това престъпление. Обикновено престъпниците винаги оставят ДНК следи, затова предполагам, че убиецът ще бъде заловен. Помните, че когато убиха сестрите Белнейски, всички мислиха, че няма да стигнем до убиеца, а виждате, че истината излезе, вече има и осъден за това престъпление", допълни Стоицев.

Теориите, че убитата Татяна е имала информация по случая "Белнейски" се подклаждаха  по две причини. Първата е, че майката на убитите сестри сподели пред медии, че се е виждала с кметската пиарка, както и че е водила частен разговор с нея. Втората се корени в плъзналя слух, че когато работила като журналистка преди години, Татяна е разследвала делото "Белнейски".

Главният редактор на вестника, чиято служителка е била убитата Стоянова , категорично отрече тя да се е занимавала с това дело като журналист. "Татяна работеше при нас 2 години и нещо. Никога не съм имал забележки за работата й. По времето на случая "Белнейски" тя вече беше в администрацията на кмета, не работеше за нас, не се е занимавала с това убийство. Тя беше журналист до началото на 2003 година", заяви главният редактор на пазарджишкия вестник "Виделина" Валентин Ненков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.