Полски тираджии пребиха нашенец пред детето му

https://crimes.bg/analizi/polski-tiradzhii-prebiha-nashenec-pred-deteto-mu/43034 Crimes.bg
Полски тираджии пребиха нашенец пред детето му

Извършителите са арестувани

 

Полски тираджии пребиха нашенец пред детето му.

 

Случката се е разиграла на главен път Е-79.

 

Полските тирове препречили пътя на буса, който управлявал Петър Йорданов и го принудили да спре. След това трима от тях го обградили и го пребили. Всичко това се случило пред очите на невръстното му дете, разкри той в ефира на сутрешния блок на Нова тв.

 

Петър карал детето си на училище. Пътувайки от селото, в което живеят към Враца, настигнал колоната от полски тирове. На уширено място изпреварил някои от тях и така разцепил колоната им.

Спазвайки ограничението на скоростта след разклона за Вършец усетил, че тирът зад него започнал да го притиска.

 

На следващото ограничение, когато отново намалил скоростта, камионът отзад му присветвал с фарове и направил опит да го изпревари. Трафикът обаче му попречил. Тогава последвало блокирането на буса на Петър от няколко от полските тирове. Единият от шофьорите излязъл от камиона си и се разкрещял, а след това друг от шофьорите му нанесъл два удара.

 

Органите на реда са задържали извършителите на нападението. Петър Йорданов споделя, че заради тази случка детето му все още е в шок.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

Източник: vesti.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.