ПАНДЕМИЯТА – ЛАБОРАТОРНО ПРОГРАМИРАН ЕКСПЕРИМЕНТ ЗА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ И СРЕДСТВО ЗА РЕДУЦИРАНЕ БРОЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА

https://crimes.bg/analizi/pandemiyata-laboratorno-programiran-eksperiment-za-visokotehnologichen-kontrol-i-sredstvo-za-reducirane-broya-na-naselenieto-na-zemyata/39515 Crimes.bg
ПАНДЕМИЯТА – ЛАБОРАТОРНО ПРОГРАМИРАН ЕКСПЕРИМЕНТ ЗА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ И СРЕДСТВО ЗА РЕДУЦИРАНЕ БРОЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА

 

Какво е мнението ви за пандемията? Смятате ли, че тя е вид наказание свише за хората, задето са загубили духовното в себе си? Или е по-скоро политически инструмент, целящ да създаде много изкуствен шум, за да се стигне до пренареждане на силите?

 

Няма условия за епидемия и още по-малко за пандемия. Всичко е инсинуации, манипулации и фалшификации. Най-вече манипулиране на съзнанието на хората, да се докарат до убеждението да си направят ваксини, ако може и да си платят за това, а после тихо да изгаснат от това, дето ще им вкарат с "ваксината". В момента се броят овцете от популацията хомосапиенс и до колко могат да бъдат дистанционно управлявани. защото една от съставките на ваксината е наноботи – микроелементи, приемащи и предаващи кибер сигнали. В това число се правят и анализи за колко гроша алчните управляващи биха продали своята нация. Това накратко.

А иначе:

Огромна част от парите в света се управляват от няколко еврейски фамилии. По този начин те влияят на глобалните събития, определят кой ще е на власт в различните държави и контролират обществените тенденции. Разбира се, светът не се владее с парите, а със системата. А тя се създава чрез Световната Банка, Валутните фондове, финансови корпорации, асоциации за развитие, фондации и т.н. Например,  Световната банка е една от петте институции, създадени от евреите на Бретънудската конференция през 1944 (конкретно на 27 декември 1945). Международният валутен фонд, свързана с нея институция, е втората.

 

Кой стои зад тази световна конспирация според вас?

 

Евреите са най-умният народ в света. Те не са просто умни. Те смайват с ума си, те са блестящи. Свръхизявени са в онези сфери на живота, където се иска разсъдителност. Евреи са и много от ключовите исторически личности, които са давали насока в развитието на цивилизацията и са оказали огромно влияние на цялото човечество. Например, Аврам, чийто завет е свещен за юдеи, християни и мюсюлмани. Или Мойсей, законодателят на юдеи и християни. Самият Господ Иисус Христос и първовърховните апостоли Петър и Павел, които разпространяват християнството. Най-великата книга в света Библията, Свещеното Писание – източник на Божественото Откровение е написана от боговдъхновени и богоозарени човеци, които са евреи. През XX в. евреите играят ключова роля при оформянето на съвременния свят (не винаги за добро). Физикът Айнщайн, дал сегашното обяснение на вселената, и бащата на психоанализата Зигмунд Фройд са евреи. Такъв е и бащата на комунизма Карл Mаркс, както и повечето от лидерите на болшевишката революция в Русия като Троцки, Свердлов и др. Евреи са и двамата създатели на ваксината срещу детски паралич Солк и Сабин, но и създателите на атомната бомба – Феликс Блох, Нилс Бор, Ото Фриш, Робърт Опенхаймер, Лео Сцилард и на водородната бомба – Едуард Телър.

Евреите са едва 0,2% от населението на света, но печелят 29% от Нобеловите награди. Това са само малко от фактите и цифрите, които изумяват и раждат стереотипите, че евреите са "ловки" и "хитри", добри са в правенето на пари, но всичко това е с цел да наложат господството си над света и над останалите народи. Те владеят златото на света, кръвоносната система на света – печатането на парите. Тяхната представа за богатство е да има бедни. Те не се наслаждават на богатството, ако около тях не гъмжи от голтаци – те са зли. Изнасилването на света вече не е достатъчно на еврейската върхушка. Нещата се свеждат вече не до управление на народи, култури, икономики, не до световно господство, а до един своеобразен чудовищен геноцид – редуциране числеността на населението на Земята. Целта е да няма толкова много хора, постигане на "златния милиард" на населението. Като са по-малко робите, по-лесно се и управляват. Истинската история не е написана в учебниците. Истинската история на света е историята на противоречията между самите евреи. Доларът става световна валута. Техният удар е войната. Но тази война няма да бъде с такива оръжия – огнестрелни, ракети, изтребители, бомби. Това е биологична война. Доскоро микробиологията не беше развита достатъчно. Какво правят сега – нулиране на икономиката и депопулизация на населението, избиване на населението на Земята. Този конфликт вече е не на религиозна, културна, политическа, икономическа, социална или друга основа, а е на неимоверно най-високо ниво – грандиозен, тотален сблъсък на силите на злото с Бога; война на бесовете с ценностната система на Бога. Какво искат евреите? Да живеят по-дълго. Да бъдат здрави. Ако се разболеят, да подменят болния или умиращ орган с нещо истинско, от някое здраво "животно" – от другите човеци, неевреи, наречени "гои" (свине) от самите евреи. Да удължат живота си. Всичко това против Бога. Талмудът е най-нацистката книга в света. Който иска да опонира на казаното до тук, да не се напъва, а да вземе да чете. Как трябва да бъде осъществена тази депопулизация? 7-8 млрд души да изчезнат чрез пандемия, тиха, биологична война. Да се създаде потребност от ваксинация, даже да си платят за нея. Да се избият "излишните", претоварващи като потребление на ресурси и на кислород планетата и да остане един резерв, който ще служи за роби, за удоволствие, като донори.

 

До какво ще доведе в такъв случай ваксинирането срещу коронавируса?

 

Ваксината не лекува болести. Вкарва нано-боти – микротехнически средства на ниво геном. Чипиране на населението, вкарване на нано-чип, или течен чип. Чипираният е приемник и предавател едновременно. 5 G мрежата – система на позициониране, разпознаване, те хваща като рибка, идентифицира те; може да те разболеят, да те убият... Във всеки момент си абсолютен роб. Това, което се случва сега в България, Русия, в цяла Европа – гротескно посегателство на правата на човека. Дадени са абсолютни пълномощия на полицията да налага глоби от 50 до 2000 евро, на юридически лица – до 5000 евро. Целта е да живеят хората в страх. Какво се случва вече в Китай? В Китай вие не можете да напуснете зоната на своето пребиваване. Зоната може да бъде ограничена на 100м, 500м, 1км и т.н. За да напуснете вашата зона ви е необходим QR  код – Quick Response (бърз отговор).

 

Искате да кажете, че човечеството в момента се движи към пълен технологичен контрол?

 

Да, наистина, така изглежда - тотален контрол, затвор, цифров затвор. Всичко това е предсказано в книга Откровение в Библията, където е казано, че на всички – богат или беден, на абсолютно всички ще бъде поставен печат на дясната ръка или на челото. Този печат ще съдържа в себе си знака на звяра и тези, които приемат печата, ще се поклонят на образа на звяра. Какво значи поклонение на образа на звяра? Означава отричането от Христос и поклонението на Антихриста. Антихристът е възможно да бъде реален човек, на когото всички правителства безусловно ще предадат властта. Никога в цялата история на човечеството не е имало такова робство. ID 2020 е един такъв проект, създаден от Бил Гейтс – осъществяване на идеята за цифров идентификационен код на всеки човек. В Китай съществува такава програма – програма на социално доверие. Програмата определя доколко вие сте законопослушен човек. Плащане на сметки, данъци, пресичате ли на червено... Ако рейтингът ви на социално доверие е нисък, следва ограничение на базисните ви права – на труд, на движение... Вече живеем под програма, ще бъдем управлявани от компютърни програми. Това е реално цифрово робство, концлагер. Сега това ниво на послушание към мерките се установява от чиновници или служители на МВР. По-нататък това ще бъде установявано от система, програма

Целта е да се постигне златния милиард от хора, държани в пълна робска, кръвна, сексуална зависимост, контролирани и убивани от господарите си. Човекът ще бъде напълно безправен от липсата на пари. Електронни пари, достъпът до които ще бъде ограничен, спрян. Човекът е напълно свършен.

Covid-19 означава сертификат, свидетелство за идентификация за ваксинация с изкуствен интелект. 19 означава годината, в която тази ваксина е изобретена. Covid-19 не е име на болест, а название на международен план за контрол и съкращение числеността на населението на Земята. Тази болест са планирали и изготвяли в продължение на много години и е пусната 2020 г. Това, което ще активира вируса е отслабналата имунна система на човека, вследствие подлагането му на ваксинация. Това, което се канят да ни вкарат с тази ваксина е най-токсичното и опасно нещо, което съществува. Целта е цялостно унищожение на човечеството или съкращаването му с 80%. НЕ ПРАВЕТЕ НИКАКВИ ТЕСТОВЕ! Тестовете са неверни и ненадеждни. По една много проста причина – нито един тест не може да открие наличието на Covid-19. Може само да открие наличието на многочислен брой вируси или клетъчни отпадъци, които са естествена среда в организма.

Който отрича истината е или необразован, невежа, наивен до глупост или шарлатанин. Във Франция вече всички са подложени на анализи – по 700 000 човека всяка седмица. Ние не сме болни, а здрави носители на вируси. Но подлагайки се на тест, тестът ще бъде положителен. Канят се да подложат всички хора в обществените администрации по 2-3 пъти, а тези, които работят в медицинската област, ще бъдат подлагани на тестване всеки месец. Всичко, от което те се нуждаят е следното – да убедят всички, че са болни. Да бъдеш положителен, значи да си вреден за обществото. ВНИМАНИЕ! ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ТЕСТВАНЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ВЕРЕН НАЧИН, ЗА ДА НЕ ТЕ ВАКСИНИРАТ. Всички вaксинирани ще се разболеят, организмът ще отслабне и без съмнение ще настъпи смърт. Не позволявайте да ви тестват. Не попадайте в техния капан. Covid-19 е програма за унищожение на масите. За отказалите ваксина, за неваксинираните ще бъде забранено да пътуват, няма да могат да влязат в киното, ресторантите и др. обществени заведения, а в бъдеще няма да могат и да излязат от дома си. Това вече се практикува в някои градове в Китай. А Испания, Аржентина и други Латински държави са пробен камък за това. Един италиански учен медик заяви, че предпочита смъртта пред ваксината.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.