Окончателно решение: Екстрадират в Гърция хасковлията, убил бизнесмен в Атина

https://crimes.bg/analizi/okonchatelno-reshenie-ekstradirat-v-garciya-haskovliyata-ubil-biznesmen-v-atina/38120 Crimes.bg
Окончателно решение: Екстрадират в Гърция хасковлията, убил бизнесмен в Атина

 

Решението на съда е окончателно

Хасковски окръжен съд реши днес хасковлията Милен Райчев, издирван от гръцките власти за съучастие в убийство на бизнесмен в Атина, да бъде екстрадиран.

 

Това съобщи haskovo.live. 34-годишният мъж, заподозрян за убийство, днес потвърди пред магистратите, че доброволно иска да бъде предаден на гръцките власти. Срокът за изпълнение на екстрадицията е 10 дни.

 

Припомняме, че Милен Райчев бе задържан от полицията в Хасково, след като за него бе издадена Европейска заповед за арест от Гърция. В началото на седмицата той заяви пред съда, че сам иска да бъде предаден на гръцките власти.

 

Тогава магистратите му дадоха три дни срок за размисъл и отложиха делото за днес. Днешното решение на съда е окончателно.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.