Нови разкрития за Кристина, която уби децата си в Сандански

https://crimes.bg/analizi/novi-razkritiya-za-kristina-koyato-ubi-decata-si-v-sandanski/40002 Crimes.bg
Нови разкрития за Кристина, която уби децата си в Сандански

Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста Кристина Дунчева, която е обвинена в убийството на двете си деца в Сандански.
Източник:
2020-11-26 19:17:00


Анализи


0

Прочетено: 97524

Кратка връзка
Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста Кристина Дунчева, която е обвинена в убийството на двете си деца в Сандански.

В съдебната зала днес стана ясно, че според лекар при Кристина имало наличие на психични проблеми и тя не е вземала предписаните ѝ лекарства, съобщава "Труд". 32-годишната жена бе арестувана за кръвопролитието в дома им на 19 ноември.

След скандал с мъжа си Георги Трайков, Кристина закла 3-годишното є момиченце Ивон и 5-годишно момченце Васил. Кристина и Георги били пред раздяла и предстояло дело за родителски права над децата. Кристина днес не се яви в съдебната зала, тъй като била в тежко психическо състояние и се страхувала да излезе от ареста и да дойде до София. Адвокатът є настоя тя да бъде пусната под “домашен арест” с електронна гривна за проследяване. Съдебният състав обаче обяви, че са събрани доказателства за съпричастността на Кристина към тежкото престъпление.

Имало свидетелски показания на родителите ѝ, на мъжа ѝ, на полицаи. Според протокола за оглед от мястото на престъплението убийствата били извършени по особено мъчителен начин за жертвите и с особена жестокост. Съдът обяви, че нямало опасност Кристина да се укрие, но на свобода имало опасност да извърши престъпление. Определението на съда е окончателно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.