Николай Бареков: Иван Тотев е за прокурор

https://crimes.bg/analizi/nikolay-barekov-ivan-totev-e-za-prokuror/38014 Crimes.bg
Николай Бареков: Иван Тотев е за прокурор

Докато Тотев богатее, Пловдив е в отчайващо състояние

Николай Бареков бе категоричен, че кметът на Пловдив – Иван Тотев, е за прокурор.

 

„Поведението на кмета на Пловдив Иван Тотев става все по-скандално. Този човек се държи като абсолютен олигарх и феодал, който стои над законите и морала“, заяви Николай Бареков за „Марица“.

 

Преди броени часове Бареков пусна в социалните мрежи снимка на Иван Тотев със скъп джип пред хипермаркет в Гърция. От кадрите се вижда ясно, че градоначалникът на Пловдив използва мощния „Рейндж Ровър“ като личен автомобил. На снимката до него е Спартак Николов – шефът на ВиК-Пловдив.

 

Очевидци разкриват, че Тотев и Николов, са в Гърция от средата на миналата седмица. Двамата пътували до София с джипа на Спартак Николов – БМВ Х5.след конгреса на ГЕРБ в неделя, двамата отново отпрашили за Халкидики.

 

Изглежда Иван Тотев не е искал колегите му да го видят с новия „Рейндж Ровър“, който използва в Гърция. Според запознати, автомобилът е бил регистриран в КАТ Пловдив преди две седмици, разбира се той не е на името на кмета.

 

Николай Бареков посочва, че като пловдивчанин се възмущава за това, че във времето, в което градът е потънал в ремонти, градоначалникът си почива в работно време в Гърция. Бареков посочва, че най-скандалното в случая е, че Тотев е бил на конгреса на ГЕРБ в неделя, където Борисов говореше за промяна и доверие.

 

Бареков посочва, че не той е направил снимките, а пловдивчани, които са били на почивка в южната ни съседка и са му ги показали. В заключение той посочва, че докато Тотев богатее, Пловдив е в отчайващо състояние.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.