Нещо ужасно се случи в Своге

https://crimes.bg/analizi/neshto-uzhasno-se-sluchi-v-svoge/42616 Crimes.bg
Нещо ужасно се случи в Своге

 

Има задържани

Своге изпадна в ужас след тази случка.

 

В Районното управление на Своге е постъпил сигнал от 21-годишен младеж от село Реброво.

 

Той съобщава, че за времето от 4.00 до 13.00 часа на 1 януари, е бил лишен противозаконно от свободата си. Случката се е разиграла в къща в Своге, чрез употреба на сила и заплашване.В хода на предприетите първоначални действия по разследването е изяснено, че пострадалият е празнувал настъпването на новата година в компанията на други младежи.

Около 4.00 часа сутринта обаче те го завързали и го ступали.

Побоят бил последван от телефонно обаждане до майката на потърпевшия. По време на разговора един от извършителите се представил за кредитор. Той поискал от жената определена парична сума, за която твърдял, че синът й дължи. Жената трябвало да предаде парите в района на жп гарата.

 

Младият мъж е бил освободен, след като другите двама получили исканата сума.

Според заключението на изготвената съдебно-медицинска експертиза на потърпевшия му е била причинена лека телесна повреда.В условията на неотложност криминалистите извършили претърсване на въпросния адрес. Там те открили и иззели веществени доказателства, съотносими към извършеното престъпно деяние.Установени и задържани за срок до 24 часа са четирима 19-годишни младежи, които са били в къщата по време на деянието.

По случая е образувано досъдебно производство.

Действията по пълното му документиране продължават под наблюдението на Районна прокуратура-Своге, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.