На морето е страшно! Какво се случва?

https://crimes.bg/analizi/na-moreto-e-strashno-kakvo-se-sluchva/41668 Crimes.bg
На морето е страшно! Какво се случва?

 

Изглежда, че на мушка са предимно румънските туристи

Само в рамките на две седмици четири румънски семейства са пострадали от набезите на крадци и вандали край Крапец и Болата, пише Монитор.бг.

Последният случай е от 29 юли. Тогава румънски гражданин се жалвал в РУ Каварна, че е извършена кражба на вещи, златни накити и пари от багажника на личния му автомобил, паркиран до плаж Болата.

Първият регистриран обир над туристи за сезона е от 15 юли.На къмпинга в село Крапец пък неизвестен е обрал багажника на лек автомобил "Фолксваген Голф" с румънска регистрация. Превозното средство е собственост на 40-годишен румънски гражданин. Откраднати са лаптоп, мъжки пръстен и преносим рутер.

 

По-късно, на 23 юли в РУ-Каварна са получени съобщения за 2 автомобила – Тойота и Дачия, собственост на румънски граждани, паркирани до плаж Болата. Установено е, че неизвестни вандали са срязали гумите, счупили са стъклата и са повредили куп детайли по колите на туристите.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.