МВР шеф на мушката на автоджамбази! Забиват кирки във вратата му, подхвърлят му отрязана конска глава (Всичко за терора)

https://crimes.bg/analizi/mvr-shef-na-mushkata-na-avtodzhambazi-zabivat-kirki-vav-vratata-mu-podhvarlyat-mu-otryazana-konska-glava-vsichko-za-terora/38038 Crimes.bg
МВР шеф на мушката на автоджамбази! Забиват кирки във вратата му, подхвърлят му отрязана конска глава (Всичко за терора)

Банда автокрадци са забили преди дни кирки във входната врата на голям МВР шеф и като второ предупреждение са му подхвърлили отрязана конска глава.

 

Посланието е повече от директно и говори за заплаха за убийство.Полицейския началник е Стоян Йотев, който е директор на сектор престъпления срещу моторни превозни средства в Главна дирекция "Национална полиция".А бандитите които са забили кирки във вратата му и са отрязали глава на кон за да го заплашат са Пепи Софиянеца,  Светльо Чикията и Пешо Гарвана. Последните двама са врачани и най - добрите автоджамбази в този район на България.Според информатори на HotArena Стоян Йотев прекрасно знаел, че точно тези три лица са го заплашили. Той обаче не е подал официален сигнал в полицията за инцидента. Причината била, че Йотев имал нерегламентирани отношения със Софиянеца, Гарвана и Чекията. Ченгето поемало ангажименти към криминалния контингент, получавал сериозни стимули, но след това не си спазвал обещанията. И точно заради това триото джамбази решили да го заплашат.Пепи Софиянеца, Светльо Чикията и Пешо Гарвана са натрупали милиони от престъпна дейност.Имат и къщи в столичните квартали Бояна и Драгалевци, а личните им коли са последни модели поршета. Чекията например кара най - новия модел Порше Панамера. Говори се, че е много на ти с полицията във Враца и им плаща за да не го закачат.Преди време склад на бившия наркооп във Враца, натъпкан като пещерата на Али Баба с крадени джипове за 1,5 млн. лв., беше разбит от столични ченгета. Щом влезли в него, те онемели, тъй като най-старото возило било на две-три години. Складът се стопанисвал от известния в региона джамбазин Светлин, който носи цветущия прякор Чикията заради страстта си към порно списанията и последващите действия след гледането на голите картинки, разказаха полицаи. Голям скандал се вдигна и с мелето, в което участваха хора на Чикията в местната гордост на Враца "Бирхалето".Всичко започнало със закачки между съседни компании, които бързо преминали в масов бой между гостите в скандалното заведение. От едната страна били приятелите на Светлин Чикията, а от другата - хората на кикбоксьора Вени – повече от 30 души. 

Същата вечер във Враца имало боксова галавечер и заради това в града били пристигнали на гости спортисти от Монтана. Започнал жесток ръкопашен бой, който постепенно се пренесъл и по стълбите на заведението, и пред него.  От персонала на дискотеката подали сигнал на тел. 112, но пристигналите полицаи при вида на мелето избягали за подкрепление.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.