Момче на 2 години застреля баща си

https://crimes.bg/analizi/momche-na-2-godini-zastrelya-bashta-si/28549 Crimes.bg
Момче на 2 години застреля баща си

 

Цялото семейство било в стаята

Момче на две години застреля баща си.

 

Детето си играело с оръжие и произвело случайно изстрел. Тъй като оръжието било заредено, този изстрел се оказал фатален.

Според информацията двегодишното момче било оставено да си играе без родителски надзор.

 

Трагедията се е случила в близост до Орландо на 26 май, но тамошните медии оповестиха едва сега случая.

Пристигнали на мястото полицейски служители заварили майката на детето да прави сърдечен масаж на другия родител, който бил прострелян с пистолета.

 

Малко след като бил транспортиран в лечебно заведение, простреляният 26-годишен баща издъхнал. Според първоначалната версия на полицейските власти, мъжът се е самоубил. Най-голямото от трите деца на семейството обаче преобръща случая, разкривайки, че изстрелът е бил произведен от по-малкия му брат.

 

Цялото семейство – родителите и трите им деца, едно от които е на пет месеца, били в стаята по време на трагедията.

Малко преди трагедията, двамата родители били пуснати на свобода след няколкото извършени закононарушения. Нарушенията им са свързани с немарливо отношение към отрочетата им и употреба на забранени субстанции.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.